جولانی فردا به مسکو می‌رود واکنش عراقچی به اظهارات ترامپ در کنست و شرم‌الشیخ وبگاه آمریکایی: حمله ایران پناهگاه نظامی مخفی اسرائیل در قلب تل‌آویو را لو داد عراقچی: شرایط برای ورود ایرانیان پناهنده به کشور فراهم است ویتکاف: در حال انجام توافق صلح بین اسرائیل و حماس هستیم امضای توافق صلح غزه توسط ترامپ و سران کشور‌ها در شرم‌الشیخ + ویدئو  ترامپ در اجلاس شرم الشیخ: جنگ جهانی سوم در منطقه رخ نخواهد داد السیسی در اجلاس شرم‌الشیخ: خاورمیانه‌ای عاری از سلاح‌های کشتار جمعی می‌خواهیم اعلام برائت مقتدی صدر از حضور نخست وزیر عراق در نشست شرم الشیخ آزادی ۴ هزار اسیر فلسطینی در سه توافق تبادل اسرا لغو دعوت نتانیاهو به نشست غزه پس از هشدار اردوغان ادعای ترامپ پس از ورود به مصر: برای توافق با ایران آماده‌ام ادعای ترامپ علیه ایران در شرم‌الشیخ اسرائیل هیوم: نتانیاهو به دلیل مخالفت کشور‌ها به شرم الشیخ نرفت ترامپ اراضی اشغالی را به مقصد شرم‌الشیخ ترک کرد

ماریوپل سقوط کرد

وزارت دفاع روسیه می‌گوید نیروهای این کشور کل شهر «ماریوپل» در اوکراین به جز کارخانه «آزوفستال» را به کنترل خود درآورده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 21
کد خبر: ۱۳۰۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه در دیدار امروز (پنجشنبه) خود با رئیس‌جمهور این کشور به وی گفت که روسیه «ماریوپل» را تحت کنترل خود درآورده است.

 

شویگو به پوتین گفت کل این شهر به استثنای کارخانه فولاد «آزوفستال» که حدود ۲۰۰۰ شبه‌نظامی اوکراینی هنوز در آن مستقر هستند به تصرف نیروهای روس درآمده است.

 

وزیر دفاع روسیه همچنین خبر داد که روسیه بیش از ۱۴۲ هزار غیرنظامی را از ماریوپل تخلیه کرده است. به گفته وی، اوضاع در این شهر آرام است که امکان بازگشت غیرنظامیان را فراهم می‌کند.

 

به گزارش شبکه «راشا تودی»، پوتین طرح‌های اولیه برای حمله به کارخانه فولاد آزوفستال را که در محاصره نیروهای روس است، به دلیل عدم ضرورت لغو کرد. رئیس‌جمهور روسیه همچنین گفت که مسکو جان نیروهای اوکراینی را که تاسیسات آزوفستال را ترک کنند تضمین می‌کند و با آن‌ها با احترام رفتار خواهد شد.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، پوتین ضمن تحسین «آزادسازی» ماریوپل توسط نیروهای روسیه، گفت این منطقه صنعتی را مسدود کنید تا حتی یک حشره هم نتواند فرار کند.

 

به گفته وزیر دفاع روسیه، حدود ۱۵۰۰ ملی‌گرا در ماریوپل تسلیم شده‌اند، در حالی که باقی‌مانده‌ها از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی در منطقه صنعتی استفاده می‌کنند.

 

پیش‌تر «رمضان قدیروف» رئیس منطقه چچن در روسیه و از متحدان قدرتمند پوتین گفته بود که شهر محاصره شده ماریوپل قبل از ظهر امروز به دست نیروهای روسیه خواهد افتاد. او همچنین گفت قبل از وقت ناهار یا بعد از آن، آزوفستال به طور کامل تحت کنترل نیروهای فدراسیون روسیه خواهد بود.

 

ماریوپل یک بندر استراتژیک در دریای «آزوف» است که در روزهای اخیر در مرکز فشارهای روسیه برای پیوند دادن نیروهای خود در شرق و جنوب اوکراین قرار داشته است. پیش‌تر نیروهای مسلح روسیه به نظامیان اوکراینی در ماریوپل مهلت تسلیم‌ شدن داده بودند. مسکو گفته بود که نیروهای این کشور منطقه شهری ماریوپل را از نظامیان اوکراینی پاکسازی کرده‌اند و تنها گروه کوچکی از آن‌ها در یک کارخانه فولاد در بندر محاصره‌شده جنوبی باقی مانده‌اند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار